Ploiesti

Weekend negru în Prahova. Şapte persoane şi-au pierdut viaţa în împrejurări neobişnuite

Weekend-ul trecut a început în mod neobişnuit în Prahova. La apelul unor locatari dintr-un bloc de pe strada Găgeni din Ploieşti, un echipaj de pompieri a spart uşa unui apartament în care locuiau o femeie de 83 de ani şi fiul acesteia, de 50 de ani. Amândoi nu mai fuseseră văzuţi de câteva zile şi au fost descoperiţi decedaţi.

Potrivit primelor informaţii furnizate de criminalişti, cei doi au murit la interval de câteva zile, femeia cu 5-6 zile înainte de descoperire, iar bărbatul într-un interval cuprins între 48 şi 72 de ore înainte ca dispariţia acestora să fie raportată. Cauzele celor două morţi nu au fost încă pe deplin lămurite.

„Cadavrele au fost transportate la SML pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor deceselor. În cauză a fost deschis dosar pentru ucidere din culpă“, ne-a spus Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Şirul morţilor ciudate a continuat sâmbătă când, la interval de numai câteva ore, un bărbat de 44 de ani din Lipăneşti şi o femeie de 50 de ani din Ceptura au murit brusc. În primul caz, bărbatul care lucra în curte împreună cu doi săteni la descărcarea unor lemne a acuzat stări de rău şi s-a prăbuşit. Cel mai probabil, acesta suferea de afecţiuni medicale, agravate de starea de oboseală şi frigul din ultimele zile.

În cazul femeii din Ceptura, aceasta era cunoscută cu afecţiuni medicale, fiind cardiacă. Aceasta a căzut în curtea casei şi, pentru că era singură acasă, nu a fost observată decât a doua zi, după o noapte foarte geroasă, când s-a constatat şi decesul.

Incendii mortale

Duminică, alte trei persoane şi-au pierdut viaţa în mod violent. Trei bătrâni, doi soţi de 74 şi 78 de ani tot din Ceptura, şi o femeie din Proviţa de Jos, de 80 de ani, au pierit în casele lor, din cauza unor incendii. Prahovenii au fost găsiţi morţi în casă, intoxicaţi şi cu arsuri, de pompierii chemaţi să stingă focurile.

„În cazul incendiului de la Proviţa, focul s-a aprins de la o sobă pe gaz, în care erau folosite lemne. Jarul a căzut pe obiectele din apropiere şi a provocat incendiul. La Ceptura, coşul de fum nu era curăţat şi, mai mult, o scânteie a căzut în pod unde a aprins focul“, ne-a spus Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Şirul de morţi din weekend, din Prahova, este unul neobişnuit, stabilind un record al ultimilor ani.

Mai puteţi citi

Şeful Poliţiei Sinaia a fost arestat preventiv pentru trafic de influenţă

Explozie într-o casă din Prahova din cauza unei butelii. Un bărbat a fost rănit şi are arsuri

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.